mtb

mtb
Sziasztok. Mi egy Érdi amatőr biciklis csoport (csapat) vagyunk akik szeretik a kihívásokat. A blogon a túráinkat tudjátok nyomon követni: kísérő szöveggel, képekkel és videókkal beágyazva. (Egyes videók sajnos mobiltelefonon nem tekinthetők meg a zene miatt, a képekre rá kattintva pedig eredeti méretben is meg tudjátok tekinteni. ) Jó böngészést! :) Esetleg ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot írj erre az emailra: barto.david2030@gmail.com

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A résztvevő az eseményen való megjelenéssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyéről kép- ill. adott esetben kép- és hangfelvételek készüljenek, továbbá engedélyezi a rögzített anyag adathordozón történő tárolását, azok személyhez fűződő jogai sérelmét kizáró módon történő közzétételét, felhasználását.

2012. augusztus 6., hétfő

2012 agusztus 6. túra

 Fundoklia-völgy felé vettük az utunk. Lényegében a többi útszakasz ugyanaz, mint a július hatodikai túra. De ezen a hosszú új  szakaszon még extrémebb közlekedni. Komoly lejtők, rengeteg kavics, és víz mosta sáros földes út. Sok kép nem készült, mert még elsőnek jártunk erre és inkább azzal foglalkoztunk, hogy ki találjunk az erdőből. Menet közben folyamatosan villámlott és dörgött az ég de szerencsére elvonult a vihar. Féltünk, nehogy belénk csapjon, mert egy 15 percig a mező és az erdő szélén közlekedtünk. + Fülledt  volt a levegő és az össze rovar és bogár minket üldözött, egy perc nyugtunk nem volt tőlük. Mikor kiértünk az erdőből Biatorbágynak a termőföldjeire keveredtünk. Rengeteg almafa, körtefa és egyéb gazdaföldek voltak. A földes út kivezetett a törökbálinti Corához. Egy keveset mentünk még és csatlakoztunk a múltkori útszakaszunkhoz. Hazafele ránk sötétedett, kb  30 perc lett volna míg haza érünk. A Telenor telepe előtti körforgalomnál egyszer csak egy robbanást hallunk. Mindenki néz a kerekére. Balázs mondja oké, Olivér röhög hogy az övé nem és mondta nekem, hogy nézzek rá a kerekemre. Sajnos nem kiszúrta valami, mondjuk akkor is gáz lett volna mert nemvolt foltozónk, se pótkerekünk. Ránéztünk és kiderült hogy a szelep repült el. Tolhattam volna hazáig de szerencsére egy közös barátunk értem jött kocsival és haza dobott. Balázs és Olivér pedig haza tekert. :)

Térkép:


Képek:


                     Naplemente                                                                                            

Tájkép


Hogy jutunk ki innen?! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése