mtb

mtb
Sziasztok. Mi egy Érdi amatőr biciklis csoport (csapat) vagyunk akik szeretik a kihívásokat. A blogon a túráinkat tudjátok nyomon követni: kísérő szöveggel, képekkel és videókkal beágyazva. (Egyes videók sajnos mobiltelefonon nem tekinthetők meg a zene miatt, a képekre rá kattintva pedig eredeti méretben is meg tudjátok tekinteni. ) Jó böngészést! :) Esetleg ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot írj erre az emailra: barto.david2030@gmail.com

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A résztvevő az eseményen való megjelenéssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyéről kép- ill. adott esetben kép- és hangfelvételek készüljenek, továbbá engedélyezi a rögzített anyag adathordozón történő tárolását, azok személyhez fűződő jogai sérelmét kizáró módon történő közzétételét, felhasználását.

2012. július 26., csütörtök

2012 július 26. túra

Most vettem észre hogy ismét 26-án mentünk biciklizni és az úti célunk is megegyezett (Anna-hegyi kilátó felé). Viszont most tovább mentünk Budaörs fele és feltekertünk a hegyekre. Nagyon fülledt volt az idő és  úgy nézett ki, hogy az eső is utol fog érni minket. Kilátó után találtunk egy jó kis kis indítót, amit csak azért próbáltunk ki mert jött egy apuka a gyerekével és gondolták, hogy mi azért állunk ott hogy le akarunk menni, (amúgy nem akartunk :D ) elővette a telefonját és megkérdezte hogy hívnak minket és hogy ki indul elsőnek :D majd ezt a videót fel teszem ígérem. Utána elindultunk a budaörsi hegyekhez egy 1m széles kis keskeny turistaúton mentünk, ha le néztünk oldalra óriási szakadékot lehetett látni, konkrétan a hegy oldalán voltunk. Ereszkedtünk lefele már a hegyről és egyre jobban esett. Bárhova néztünk sártenger volt. Balázs nem az az ijedős gyerek míg el nem esik :D, de neki köszönhetjük hogy nem repültünk 3-4 métert. Ugyanis volt egy lejtős szakasz ahol egy óriási fatuskó állt kidőlve és utána egy félméter szintkülönbség, tesóm rögtön ordított hogy vigyázzunk, ilyen agyagos sárba a fék ha fog ha nem, nem állsz meg csak ha a lábad leteszed vagy eldőlsz biciklistől. Hát Olivér a második módszert használta aminek az eredményét majd képen is látni fogjátok :D, én meg épp hogy nem mentem neki tesómnak. Annyival voltunk szerencsések, hogy fák alatt mentünk és nem áztunk meg annyira, inkább csak sárosak voltunk. Mikor kiértünk az erdőből aszfalton lefele végig száguldoztunk egészen a budaörsi Tescoig. Utána már láttuk jó messziről az Anna-hegyi kilátót és tudtuk merre kell haza menni.

Térkép:


Videók:

 

Szép kis meredek indító bár videón annyira nem lehet átélni.

 

OLIVÉR VIGYÁZZ MENJ ONNAN!!!

Képek:Nincs visszaút...
Felkészülés
 Tessék így kell alkalmazni amit leírtam, szerintem könnyen meglehet tanulni :D

Bear Grylls                                                    Kicsi pihenés.

Homo Sapiens
Sáros emelkedő, itt már a Supra se segít..

Sziklamászás

Budaörsi hegyről egy tájkép.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése