mtb

mtb
Sziasztok. Mi egy Érdi amatőr biciklis csoport (csapat) vagyunk akik szeretik a kihívásokat. A blogon a túráinkat tudjátok nyomon követni: kísérő szöveggel, képekkel és videókkal beágyazva. (Egyes videók sajnos mobiltelefonon nem tekinthetők meg a zene miatt, a képekre rá kattintva pedig eredeti méretben is meg tudjátok tekinteni. ) Jó böngészést! :) Esetleg ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot írj erre az emailra: barto.david2030@gmail.com

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A résztvevő az eseményen való megjelenéssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyéről kép- ill. adott esetben kép- és hangfelvételek készüljenek, továbbá engedélyezi a rögzített anyag adathordozón történő tárolását, azok személyhez fűződő jogai sérelmét kizáró módon történő közzétételét, felhasználását.

2012. augusztus 10., péntek

2012 agusztus 10. túra

Az útvonalunk ugyan az volt mint 6-ai. Annyival volt újabb a dolog, hogy Budaörsön az erdőbe felhurcoltuk magunkkal a bicikliket a hegy csúcsára, ahova még gyalog is alig lehetne felmenni a sok kiálló sziklától és a folyamatos szintemelkedéstől. Van két videó, ami nem a legjobb minőségű de azért látszik valami kis képméretben.

Térkép:

Videó:


 
A magasság kedvéért raktam fel.

 Milyen szépen gurul a bicikli ha kiér az aszfaltra :D 

Felértünk


     Hegytető  

Képek:

 

Már csak pár méter...

  
                 Jump!

 


 Otthon kell aludni... :D

 Szuperhős xd

 Felértek a tetejére. :)
  Annyira nem parás amúgy :DNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése