mtb

mtb
Sziasztok. Mi egy Érdi amatőr biciklis csoport (csapat) vagyunk akik szeretik a kihívásokat. A blogon a túráinkat tudjátok nyomon követni: kísérő szöveggel, képekkel és videókkal beágyazva. (Egyes videók sajnos mobiltelefonon nem tekinthetők meg a zene miatt, a képekre rá kattintva pedig eredeti méretben is meg tudjátok tekinteni. ) Jó böngészést! :) Esetleg ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot írj erre az emailra: barto.david2030@gmail.com

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A résztvevő az eseményen való megjelenéssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyéről kép- ill. adott esetben kép- és hangfelvételek készüljenek, továbbá engedélyezi a rögzített anyag adathordozón történő tárolását, azok személyhez fűződő jogai sérelmét kizáró módon történő közzétételét, felhasználását.

2015. március 10., kedd

Szervízben a biciklim. :/

Sajnos hétvégén probléma volt a hátsó kerekemmel és el kellett vinni szervizbe.  Rendszerint mindig a Diósd Bikbe viszem ahol vettem is :)  http://www.diosdbike.hu/ Nagyon korrekt emberek dolgoznak az üzletben és tényleg segítőkészek, csak ajánlani tudom :) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése