mtb

mtb
Sziasztok. Mi egy Érdi amatőr biciklis csoport (csapat) vagyunk akik szeretik a kihívásokat. A blogon a túráinkat tudjátok nyomon követni: kísérő szöveggel, képekkel és videókkal beágyazva. (Egyes videók sajnos mobiltelefonon nem tekinthetők meg a zene miatt, a képekre rá kattintva pedig eredeti méretben is meg tudjátok tekinteni. ) Jó böngészést! :) Esetleg ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot írj erre az emailra: barto.david2030@gmail.com

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A résztvevő az eseményen való megjelenéssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyéről kép- ill. adott esetben kép- és hangfelvételek készüljenek, továbbá engedélyezi a rögzített anyag adathordozón történő tárolását, azok személyhez fűződő jogai sérelmét kizáró módon történő közzétételét, felhasználását.

2015. március 12., csütörtök

Bicikli update!

Végre csütörtök! 2 nap alatt meg is csinálták a biciklim, úgy hogy még rendelniük is kellett alkatrészt, nem véletlen hogy hozzájuk viszem mindig :)  Két új kereket vettem mert a hátsó teljesen tönkre ment. Közbe rá szántam magam hogy előre vegyek tárcsaféket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése