mtb

mtb
Sziasztok. Mi egy Érdi amatőr biciklis csoport (csapat) vagyunk akik szeretik a kihívásokat. A blogon a túráinkat tudjátok nyomon követni: kísérő szöveggel, képekkel és videókkal beágyazva. (Egyes videók sajnos mobiltelefonon nem tekinthetők meg a zene miatt, a képekre rá kattintva pedig eredeti méretben is meg tudjátok tekinteni. ) Jó böngészést! :) Esetleg ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot írj erre az emailra: barto.david2030@gmail.com

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A résztvevő az eseményen való megjelenéssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyéről kép- ill. adott esetben kép- és hangfelvételek készüljenek, továbbá engedélyezi a rögzített anyag adathordozón történő tárolását, azok személyhez fűződő jogai sérelmét kizáró módon történő közzétételét, felhasználását.

2014. július 22., kedd

Jelentés :)

Sziasztok úgy néz ki sikerült munkahelyet találnom és a másik még jobb hír, hogy biciklivel tudok menni dolgozni. Egy nap, 30 km oda vissza a táv. Ma picit rosszabb idő volt de fel voltam rá készülve szóval nem áztam meg. Biciklim picit át lett alakítva hogy még gyorsabban és még könnyebben tudjak vele haladni.:) 

Minden nap egyre jobban bírtam a távot és érzem hogy nagyon javít  a kondíciómon, egyre jobban bírom. :)   
Egy kis adat, hogy be is bizonyítsam:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése