mtb

mtb
Sziasztok. Mi egy Érdi amatőr biciklis csoport (csapat) vagyunk akik szeretik a kihívásokat. A blogon a túráinkat tudjátok nyomon követni: kísérő szöveggel, képekkel és videókkal beágyazva. (Egyes videók sajnos mobiltelefonon nem tekinthetők meg a zene miatt, a képekre rá kattintva pedig eredeti méretben is meg tudjátok tekinteni. ) Jó böngészést! :) Esetleg ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot írj erre az emailra: barto.david2030@gmail.com

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A résztvevő az eseményen való megjelenéssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyéről kép- ill. adott esetben kép- és hangfelvételek készüljenek, továbbá engedélyezi a rögzített anyag adathordozón történő tárolását, azok személyhez fűződő jogai sérelmét kizáró módon történő közzétételét, felhasználását.

2014. június 1., vasárnap

Tatabánya, Tata


Sziasztok 142 km tekertünk Érdligetről Tatabányára illetve Tatára. 8 Óra alatt tettük meg a távot. Sok szép dolgot láttunk, amit meg is örökítettünk. Volt egy zakózásom is amit majd a videón láttok, erre csak annyit hogy csúszott a talaj és a fék itt már semmit nem ért, ezért készültem a becspodásra :D.  Videó hamarosan! :)

Képek:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése