mtb

mtb
Sziasztok. Mi egy Érdi amatőr biciklis csoport (csapat) vagyunk akik szeretik a kihívásokat. A blogon a túráinkat tudjátok nyomon követni: kísérő szöveggel, képekkel és videókkal beágyazva. (Egyes videók sajnos mobiltelefonon nem tekinthetők meg a zene miatt, a képekre rá kattintva pedig eredeti méretben is meg tudjátok tekinteni. ) Jó böngészést! :) Esetleg ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot írj erre az emailra: barto.david2030@gmail.com

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A résztvevő az eseményen való megjelenéssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyéről kép- ill. adott esetben kép- és hangfelvételek készüljenek, továbbá engedélyezi a rögzített anyag adathordozón történő tárolását, azok személyhez fűződő jogai sérelmét kizáró módon történő közzétételét, felhasználását.

2014. április 13., vasárnap

Holdvilág árok :)

Sziasztok! A héten a Holdvilág árokban voltunk 4 en :) Igaz estére értünk oda de nagyon nagy teljesítmény túra volt. Kellett kötél, volt szakadék, baleset és sok röhögés. 90 km volt a táv Érdligetről oda és vissza Délig. Jani nem vonattal jött haza így ő a mai nyertes 120 km el :) Egy kis ízelítő a videóig :) 

Képek:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése