mtb

mtb
Sziasztok. Mi egy Érdi amatőr biciklis csoport (csapat) vagyunk akik szeretik a kihívásokat. A blogon a túráinkat tudjátok nyomon követni: kísérő szöveggel, képekkel és videókkal beágyazva. (Egyes videók sajnos mobiltelefonon nem tekinthetők meg a zene miatt, a képekre rá kattintva pedig eredeti méretben is meg tudjátok tekinteni. ) Jó böngészést! :) Esetleg ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot írj erre az emailra: barto.david2030@gmail.com

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A résztvevő az eseményen való megjelenéssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyéről kép- ill. adott esetben kép- és hangfelvételek készüljenek, továbbá engedélyezi a rögzített anyag adathordozón történő tárolását, azok személyhez fűződő jogai sérelmét kizáró módon történő közzétételét, felhasználását.

2014. március 23., vasárnap

Dobogókő :)

Vasárnap el tekertünk Dobogókőre Érdről és vissza 120 km volt a táv. Az időjárás változékony volt áztunk fáztunk, aztán sütőt a nap is picit. Volt két defekt, egy kis borulás de épségben haza értünk :). Videót is csináltunk amit már meg is osztottunk YouTubon de már itt is elérhető. Lásd eggyel feljebb lévő bejegyzésnél :)

(Mobiltelefonon sajnos nem játszható le, mert a zenével szarkaszik a  szerzői jogok, próbáltam megoldani de sajnos nem sikerült. )


Képek:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése