mtb

mtb
Sziasztok. Mi egy Érdi amatőr biciklis csoport (csapat) vagyunk akik szeretik a kihívásokat. A blogon a túráinkat tudjátok nyomon követni: kísérő szöveggel, képekkel és videókkal beágyazva. (Egyes videók sajnos mobiltelefonon nem tekinthetők meg a zene miatt, a képekre rá kattintva pedig eredeti méretben is meg tudjátok tekinteni. ) Jó böngészést! :) Esetleg ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot írj erre az emailra: barto.david2030@gmail.com

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A résztvevő az eseményen való megjelenéssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyéről kép- ill. adott esetben kép- és hangfelvételek készüljenek, továbbá engedélyezi a rögzített anyag adathordozón történő tárolását, azok személyhez fűződő jogai sérelmét kizáró módon történő közzétételét, felhasználását.

2013. március 3., vasárnap

2013. március 3. túra.

Végre itt a tavasz! :) Szép napsütés volt és a hőmérséklet is kitünő volt biciklizéshez. Barátommal Janival és barátnőjével el mentünk egyett tekerni. Vonattal bementünk Délibe és onnan elmentünk Hármashatárhegyre. Miután felértünk pihentünk egy jó 15 percet aztán tovább álltunk.  Az erdőbe még tekertünk utána pedig megkerestük a kivezető utat. Szépvölgyin pedig le száguldoztunkSzéll Kálmán irányába. bicikliúton pedig haza tekertünk Érdre. :)

Képek:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése