mtb

mtb
Sziasztok. Mi egy Érdi amatőr biciklis csoport (csapat) vagyunk akik szeretik a kihívásokat. A blogon a túráinkat tudjátok nyomon követni: kísérő szöveggel, képekkel és videókkal beágyazva. (Egyes videók sajnos mobiltelefonon nem tekinthetők meg a zene miatt, a képekre rá kattintva pedig eredeti méretben is meg tudjátok tekinteni. ) Jó böngészést! :) Esetleg ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot írj erre az emailra: barto.david2030@gmail.com

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A résztvevő az eseményen való megjelenéssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyéről kép- ill. adott esetben kép- és hangfelvételek készüljenek, továbbá engedélyezi a rögzített anyag adathordozón történő tárolását, azok személyhez fűződő jogai sérelmét kizáró módon történő közzétételét, felhasználását.

2012. február 26., vasárnap

2012 február 26. túra

Sziasztok!
Első biciklitúránk  2012 február 26. volt.
 Úgy indult az egész, hogy el akartunk tekerni a törökbálinti McDonald"s-hoz. El is indultunk, mikor oda értünk Olivér mondta, hogy menjünk már el az Anna-hegyi kilátóhoz, mert közel van. Mondtuk Balázzsal: Persze, miért is ne. Mikor odaértünk gyorsan felmentünk a kilátóra, megpihentünk és körülnéztünk, hogy merre tovább.Láttunk egy tavat tőlünk kb 20 percre és oda még eltekertünk. Amit még hozzá tennék, hogy egésznap 2 fok volt a hőmérséklet. Utána az erdőn át lementünk a tóparkig és jöttünk vissza, mert egy óriási vihar üldözött hazáig minket, de szerencsére nem kapott el. :)

Térkép:


És pár kép a túráról :) 

Anna-hegyi kilátó


Egyetek almát, egészséges! :D

Tópark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése