mtb

mtb
Sziasztok. Mi egy Érdi amatőr biciklis csoport (csapat) vagyunk akik szeretik a kihívásokat. A blogon a túráinkat tudjátok nyomon követni: kísérő szöveggel, képekkel és videókkal beágyazva. (Egyes videók sajnos mobiltelefonon nem tekinthetők meg a zene miatt, a képekre rá kattintva pedig eredeti méretben is meg tudjátok tekinteni. ) Jó böngészést! :) Esetleg ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot írj erre az emailra: barto.david2030@gmail.com

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A résztvevő az eseményen való megjelenéssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyéről kép- ill. adott esetben kép- és hangfelvételek készüljenek, továbbá engedélyezi a rögzített anyag adathordozón történő tárolását, azok személyhez fűződő jogai sérelmét kizáró módon történő közzétételét, felhasználását.

2012. október 21., vasárnap

2012. október. 21. túra

Ismét itt! Ma gyönyörű időnk volt és ezért elmentünk egyet tekerni. Fundoklia-völgy felé mentünk, érintettük Törökbálintot, Budaörsöt és visszafele Anna-hegyet. Már majdnem az elején az egyik keréknél a szelep megszakadt és cserélhettük is ki. Egész gyors tempóval haladtunk. Fundokliában pihentünk a szokásos sziklánknál, aztán mentünk tovább. Mikor már az erdőben voltunk ,picit komolyabban kellett vennünk a sebességet és figyelnünk kellett nagyon, mert az erdőben a terep mindig más, faág, kidőlt fa, éles kövek, sár stb... Nagy sebességben ez akár a testi épségünket is veszélyeztetheti!
Mikor kiértünk Törökbálintra akkor kitaláltuk, hogy menjünk el a Kopasz hegyre. Gyorsan oda értünk az aljához, de utána a biciklit hurcolnunk kellett magunkkal a csúszós és meredek hegyoldalon. Vicces volt, mert mindenki fotózott minket, hogy biciklikkel megyünk fel. (Különben hozzá tenném, hogy gyalog alig bírtak felmenni mások.) Kellett majdnem egy jó 30 perc míg felértünk a legtetejére. Csináltunk pár képet aztán egy jó 15 perc kaja és pihenés. Utána jó nehezen, ahogy a képek is mutatni fogják, a hegyoldalba valahogy le próbálunk menni a lakott területre. Hazafele még elmentünk az Anna-hegyi kilátóhoz. Utána benéztünk még a Mc Donald's ba. Bekajáltunk aztán irány az erdőn át haza.

Térkép:

Videó: 

Olivér és Balázs száguldozik lefele :D

Képek:

Hegyoldal
Indulás!


Fundoklia völgy

Pihenés

Pihenés 2


Lejtő

Kopasz hegy előtt.

Budaörs


Lassan Anna-hegyi kilátó 

Mc Donald's M0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése