mtb

mtb
Sziasztok. Mi egy Érdi amatőr biciklis csoport (csapat) vagyunk akik szeretik a kihívásokat. A blogon a túráinkat tudjátok nyomon követni: kísérő szöveggel, képekkel és videókkal beágyazva. (Egyes videók sajnos mobiltelefonon nem tekinthetők meg a zene miatt, a képekre rá kattintva pedig eredeti méretben is meg tudjátok tekinteni. ) Jó böngészést! :) Esetleg ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot írj erre az emailra: barto.david2030@gmail.com

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A résztvevő az eseményen való megjelenéssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy személyéről kép- ill. adott esetben kép- és hangfelvételek készüljenek, továbbá engedélyezi a rögzített anyag adathordozón történő tárolását, azok személyhez fűződő jogai sérelmét kizáró módon történő közzétételét, felhasználását.

2012. augusztus 29., szerda

2012 agusztus 29. túra

Ma Normafára tekertünk. A Duna mentén bementünk Pestre. Kopaszi-gáton pihentünk egyet és Normafáig meg se álltunk. Első alkalommal picit több idő volt feltekerni a Jánoshegyre, de felértünk az a lényeg :). Utána az erdőben tekertünk tovább. Két kilátón is jártunk, szép volt a kilátás nagyon. Visszafele Olivérnek szarakodott a lánca, de szerencséjére gurultunk lefele. Hazafele vonattal jöttünk, mert nem volt kedvünk már haza tekerni, főleg  rossz váltóval nem. Szóval Déliből haza és igazából ennyi volt. 

 Térkép:Képek:

 Menet közben vettük észre mit engednek a Dunánkba... Kopaszi gát

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése